ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ...

on Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

[alexakis_alexandros.jpg]Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Μετά απο 6 χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ έχουμε τώρα την ευκαιρία να πούμε: Ως εδώ ! ! !
Μας δίνεται η δυνατότητα στις 4 του Οκτώβρη να αλλάξουμε σελίδα και να χαράξουμε νέα πορεία για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον. Μας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα με όραμα και σχέδιο για τον τόπο. 
Ήρθε η ώρα να Ξεσηκωθούμε !
Ήρθε η ώρα να συσπειρωθούμε !
Για μια νέα πορείαΓια ένα καλύτερο αύριο !
Η πορεία δεν θα είναι εύκολη και ο δρόμος θα είναι σίγουρα δύσβατος. Για το λόγο αυτο ας σηκώσουμε εμείς οι νέοι πρώτοι τα μανίκια και να είστε σίγουροι οτι θα ακολουθήσουν και άλλοι. Η νέα γενιά τα τελευταία χρόνια πλήτεται όσο κανένας άλλος, απο την ανεργία, την έλλειψη προοπτικής, τους μισθούς πείνας και ένα μέλλον αβέβαιο. Δεν σκύβουμε όμως το κεφάλι – Δεν πουλάμε την τιμή μας και την αξιοπρέπεια μας. Αξίζουμε πολλά περισσότερα και ήρθε η ώρα να τα διεκδικήσουμε. Το Πασοκ και ο Γ.Παπανδρέου έχουν σχέδιο για το μέλλον και όραμα για την νέα γενιά.
Την Νέα Γενιά των ανασφάλιστων – Την Νέα Γενιά των 400 Ευρώ !
Το Πασοκ έχει αλλάξει και μετά από πάρα πολύ καιρό άρχισε να σφύζει και πάλι από ζωή, απο την παρουσία νέων ανθρώπων με διάθεση για δουλειά. Το Πασοκ μετά απο πάρα πολύ καιρό έχει ξανά απήχηση στους νέους η οποία διαφαίνεται με την συμμετοχή τους στα όργανα και τα ψηφοδέλτια του κινήματος. Ο Γ.Παπανδρέου υποσχέθηκε ανανέωση και την έκανε, τώρα χρειάζεται την βοήθειά μας.
Ας ξεσηκωθούμε και ας αγωνιστούμε οπως παλιότερα για την αλλαγή πορείας της χώρας μας. Διότι αλλαγή για τους νέους σήμερα σημαίνει και επιβίωση ! Τώρα είναι η ώρα. Ήρθε η ώρα των αποφάσεων και της αλλαγής. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω την παρακμή και να βάλουμε μπροστά την Έλλαδα της Δημιουργίας, της Ανάπτυξης και της Ελπίδας.
Σας καλώ να συμβάλουμε όλοι σε αυτή την μεγάλη Εθνική προσπάθεια.

Δεν μπορεί η Ελλάδα να περιμένει άλλο !
Δεν μπορεί η Κέρκυρα να περιμένει άλλο !
Μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Αλεξάκης Αλέξανδρος
ΜΕΛΟΣ Ν/Ε ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ